Hej, założyłem temat z czystej ciekawości - plamka na żołędzi, którą mam odkąd pamiętam(od dzieciństwa, nie po żadnym przygodnym seksie xD). Nie czuć jej przy dotykaniu, nie boli, nie szczypie itd. Ktoś może wie co to jest/czy da się tego pozbyć?
Jeśli masz to "od zawsze", to raczej znamię barwnikowe, jakie się na całym ciele losowo pojawiają. Nie ruszać. Dla pewności możesz przy jakiejś okazji pokazać dermatologowi.
Może to blizna, która powstała przy zabiegu obrzezania. Jeżeli nie boli, nie szczypie, nie powiększa się to nie widzę sensu szukania sposobu na pozbycie się jej. Jeżeli to blizna, to byś chyba musiał sobie zrobić w tym miejscu tatuaż (nawet nie wiem czy jest to możliwe).
Hej, założyłem temat z czystej ciekawości - plamka na żołędzi, którą mam odkąd pamiętam(od dzieciństwa, nie po żadnym przygodnym seksie xD). Nie czuć jej przy dotykaniu, nie boli, nie szczypie itd. Ktoś może wie co to jest/czy da się tego pozbyć?
Może to blizna, która powstała przy zabiegu obrzezania. Jeżeli nie boli, nie szczypie, nie powiększa się to nie widzę sensu szukania sposobu na pozbycie się jej. Jeżeli to blizna, to byś chyba musiał sobie zrobić w tym miejscu tatuaż (nawet nie wiem czy jest to możliwe).
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.