Heh podobno w szpitalu trzeba dlugo czekac a prywatnie zaledwie kilka dni, a tak przy okazji nie wie ktoś czy zabieg prywatnie można wykonac w Starachowicach, Kielcach???
Zapisz się do lekarza rano, pogadasz z nim i zazwyczaj prywatni zapisują na tego samego dnia, jeśli masz miejsce. Ja miałem wizytę w czwartek - zapisałem się telefonicznie o 15 na 17.45 i mogłem na piątek na 16 iść na zabieg, ale wolałem w sobotę na 11
A skąd jesteś, Lublin to w sumie zadupie troszeczke, na tle miast polskich. Miasto wojewodzkie jest, ale wiesz kupa jakich mało, chociaż benzynka w miare tania . Zawsze możesz podjechać do najbliżego miasta, napewno gdzieś będzie. Niektórzy jeżdżą po 100km ;P.
Ja wracałem przez całe zakorkowane miasto, 6km może, ale dyskomfort jest tylko jak wciskasz sprzęgło. W trasie nie będzie problemu, aby apap/ibuprom, prędkość bezpieczna i oczy szeroko otwarte. Zawsze możesz poprosić kogoś z rodziny żeby podwiózł.
Zależy od lekarza, jeden bedzie Cie co pare dni brał, ale pewnie przez 1szy tydzien bedziesz z 2 razy, przez 2 bedziesz z raz, a potem na koniec pewnie jeszcze raz na ostateczna kontrole
a czy u każdego urologa można to zrobic? jestem z mniejszego miasta. Jest tu dwóch prywatnych urologów ale nigdzie w internecie nie znalazłem informacji, ze zajmuja sie tym problemem.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.