Witam panowie jakiś czas temu poruszałem temat , że tam mam problemy z infekcjami itd i że dr.Chomicz zleciła mi pobieranie witamin D i probiotyku i maści typu linomag i drugiej maści typu Cicalfate Avene... To tak maść linomag działa ok ,nawilża itd jest ok po pobieraniu probiotyku i witaminy D ogólnie.czuje się troszeczkę inaczej , ale właśnie zauważyłem że , po zaaplikowaniu drugiej maści mam odczyny alergiczne i pojawia się to głupie uczucie nie to dyskomfort nie to szczypanie nie to podrażnienie napletks.taki odczyn alergiczny ... Także odstępuje od stosowania tej maści , za 4 ty będę w naszej pięknej ojczyźnie i robię.wg zaleceń pani doktor posiew nasienia i od kilku dni staram się do przodu umówić do niej na.wizyte tylko słabo ,bo jeszcze nie ma kalendarza otwarte na nowy rok ...... No i jeżeli wyniki będą kijowe i pojawi mi się zapalenie na nowo , to wgl zaleceń mam częściowo usunąć napletek , czyli stwierdziłem że usunę go z tego co po prostu no "gorzej wygląda" tylko zaraz po nowym roku chce jechać te 500 km do doktor żeby to ogarnęła stacjonarnie