• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Obrzezanie Warszawa- u kogo, czym i jak?

Swójchłop

New member
Witam i z góry przepraszam jeśli powielam temat, ale mam kilka fundamentalnych pytań i myślę, że fajnie byłoby mieć odpowiedzi na nie w jednym miejscu, a nóż pomogą komuś jeszcze. Zwracam się głównie do panów, którzy szczęśliwie, mają zabieg już za sobą. Mam 28 lat i w końcu zebrałem animusz aby pozbyć się kompleksu jaki towarzyszy mi przez całe życie, czyli stulejki. Jestem bardzo przewrażliwiony na punkcie tego zabiegu i boję się o efekt końcowy, dla tego staram się zebrać jak najwięcej danych na ten temat i poznać jak najwięcej opinii. Przeczesuję to forum od kilku tygodni i ciągle jeszcze nie wiem na którego specjalistę się zdecydować, najbardziej skłaniam się ku trzem kandydatom, a są to panowie Mroczek i Świniarski z warszawy, oraz pani Chomicz z Białegostoku, panów Tondla i Drabinę trzymam w rezerwie. w tytule wpisałem Warszawę bo tam byłoby mi jechać najwygodniej i najbliżej. poza tym jest jeszcze kwestia stylu i metody obrzezania. Jeśli chodzi o styl to w tej chwili skłaniam się nieco ku high&loose, ale chętnie poznam wasze opinie na ten temat, i na temat odczuć, wrażliwości penisa i wrażeń podczas stosunku i masturbacji w poszczególnych stylach. Metody natomiast są trzy jeśli się nie mylę (jeśli jest ich więcej to proszę mnie poprawić), laser, stapler i klasyczne cięcie, i ponownie, jakie są wasze doświadczenia i co byście mi polecili.
Pozdrawiam

olekf646

Well-known member
To zależy jaką masz stuleje, czasem nic innego niż low tight się nie da, ja mam high and loose w spoczynku a jak stoi robi się high and tight i jest napięta skóra, rób high and tight,też zależy czy masz małego penisa w spoczynku czy nie,czy masz grovera

Swójchłop

New member
Stulejkę mam pełną, w spoczynku jestem co najwyżej w stanie "otworzyć" napletek i nie ściągnę go choćby na milimetr. Co do różnicy między spoczynkiem, a wzwodem to ciężko mi określić, czy mam grovera, ale raczej bym powiedział, że nie.
U kogo robiłeś zabieg i jaką metodą?
Czytałem też tu na forum, że przy stylach "tight" często ciężko jest dojść w prezerwatywie i przez to, że skóra jest nieruchoma może to utrudniać masturbację i sex oralny

Neymarek

Member
Zapraszam do mojego tematu:

Wpisz w wyszukiwarce też frazę "TURA" znajdziesz innych zadowolonych pacjentów.

Swójchłop

New member
@Neymarek dzięki wielkie, przejrzałem cały wątek i faktycznie wygląda na bardzo dobrą robotę 😉, poza tym goi się na tobie jak na psie, niejeden z tego forum mógłby ci pozazdrościć tak szybkiego gojenia. Styl u ciebie to moim zdaniem klasyczne h&t no i mam przykład pracy staplera. Ile kosztował cie ten zabieg? Na znany lekarz jest podana cena zabiegu 2200,- + oczywiście konsultacja, ale ceny tej nie ma, no i czy wizyty kontrolne są dodatkowo płatne? U ciebie była to też prosta robota, ja nawet nie wiem jak wygląda moje wędzidełko i nie wiem czy z nim też nie będzie trzeba czegoś zrobić

Neymarek

Member
Zabieg 3500 zł + pierwsza konsultacja 400 zł. Każda następna 200 zł.
Zabiegi są w soboty a w poniedziałek u doktora pierwsza kontrola
Następna po 7 dniach
Kolejna po 21 dniach (ja mam w sobotę akurat 21 dni)

Dodatkowo telefon od doktora prywatny. Rozmawiasz z nim w razie potrzeby i możesz smsy pisać, jak są niejasności.

Zabieg z bardzo przyjemną pielęgniarką w asyście (taka miła starsza Pani). Zero skrępowania. zabieg bezbolesny. Doktor dokładnie sprawdza, czy znieczulenie już działa, jak za mało podał to dorzuca, aby nic nie czuć.

Cały ból to w sumie nie wiem, czy to bólem nazwać. Ukucie igłą i tyle :)

Dostajesz po zabiegu dokładne wytyczne, tabletkę po (jakby Cię do godziny zlapał spory ból). I to tyle z bólu.

Ja jestem z Tura zadowolony :) Ale na forum sporo osób też go chwali. Warto wydać te pieniądze na dobrą robotę. On robi też laserem. U mnie akurat uznał, że stapler będzie najlepszym wyborem. Wszystko na konsultacji Ci wytłumaczy.

Fopi

Member
Stulejkę mam pełną, w spoczynku jestem co najwyżej w stanie "otworzyć" napletek i nie ściągnę go choćby na milimetr. Co do różnicy między spoczynkiem, a wzwodem to ciężko mi określić, czy mam grovera, ale raczej bym powiedział, że nie.
U kogo robiłeś zabieg i jaką metodą?
Czytałem też tu na forum, że przy stylach "tight" często ciężko jest dojść w prezerwatywie i przez to, że skóra jest nieruchoma może to utrudniać masturbację i sex oralny
Różnie, przy stylu high napięcie skórki eksponuje te wszystkie nerwy i można dochodzić nawet za szybko

malyjoe

Member
Skoro bierzesz pod uwagę Chomicz to ja bym na Twoim miejscu robil u niej. Mi też bliżej dużo bliżej było do wawy mimo wszystko zabieg robiłem w Białymstoku. Laser z wybranym stylem to koszt 3500 plus wizyta wstępna 350 plus wizyta pooperacyjna 100 zł każda.

malyjoe

Member
Wizyta wstepna zależy czy ma okienko ale licz ok miesiąc. Tyle samo od wizyty do zabiegu. Możesz też zrobić sobie pierwsza teleporade