Witam i z góry przepraszam jeśli powielam temat, ale mam kilka fundamentalnych pytań i myślę, że fajnie byłoby mieć odpowiedzi na nie w jednym miejscu, a nóż pomogą komuś jeszcze. Zwracam się głównie do panów, którzy szczęśliwie, mają zabieg już za sobą. Mam 28 lat i w końcu zebrałem animusz aby pozbyć się kompleksu jaki towarzyszy mi przez całe życie, czyli stulejki. Jestem bardzo przewrażliwiony na punkcie tego zabiegu i boję się o efekt końcowy, dla tego staram się zebrać jak najwięcej danych na ten temat i poznać jak najwięcej opinii. Przeczesuję to forum od kilku tygodni i ciągle jeszcze nie wiem na którego specjalistę się zdecydować, najbardziej skłaniam się ku trzem kandydatom, a są to panowie Mroczek i Świniarski z warszawy, oraz pani Chomicz z Białegostoku, panów Tondla i Drabinę trzymam w rezerwie. w tytule wpisałem Warszawę bo tam byłoby mi jechać najwygodniej i najbliżej. poza tym jest jeszcze kwestia stylu i metody obrzezania. Jeśli chodzi o styl to w tej chwili skłaniam się nieco ku high&loose, ale chętnie poznam wasze opinie na ten temat, i na temat odczuć, wrażliwości penisa i wrażeń podczas stosunku i masturbacji w poszczególnych stylach. Metody natomiast są trzy jeśli się nie mylę (jeśli jest ich więcej to proszę mnie poprawić), laser, stapler i klasyczne cięcie, i ponownie, jakie są wasze doświadczenia i co byście mi polecili.
Pozdrawiam
Pozdrawiam