• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Obrzezanie w krakowie

Takitamx

New member
Witajcie,
Mam dość trudny przypadek do zabiegu.decyzja właściwie podjęta . W Krakowie czytając forum operuje dr drabina.Z tego co widzę opinie ma pozytywne, myślicie że to dobry wybór?Laser wydaje się mniej inwazyjny ale wyjazd gdzie dalej zawsze jest problematyczny.Czy ktoś ostatnio robil zabieg u tego lekarza?dzięki z góry

Takitamx

New member
Pytanie może źle postawione,czy faktycznie laser jest lepszy od metody tradycyjnej? Czy jest mniej więcej podobnie jeśli mamy doświadczonego chirurga?

Qubas28

New member
Wystarczy użyć lupki. Laser myślę że jest na pewno mniej inwazyjny, od skalpela, ale nie wiem jak to się ma do staplera choćby np. Ja czytałem głównie o laserze i taką metodę też wybrałem.

Takitamx

New member
Oczywiście jak to przed zabiegiem człowiek czyta sporo. Czy ktoś może napisać czy doktor Drabina stosuje kauteryzacje/elektrokoagulacje.do.zamykania naczyń podczas zabiegu? Gdzieś widziałem że dr Tondel tak robi?Czy tom standardowa procedura?