• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Obrzezanie staplerem

Rafaello

New member
Witam jestem świeżo po zabiegu obrzezania całkowitego staplerem i chciał bym zdawać relacje krok po kroku jak się wszystko goji i także pytać czy wszystko jest okej

Fortuna1910

New member
Gdzie robiony zabieg ? Jak pierwsze dni rekonwalescencji u Ciebie ? Czekamy na relacje ...sam aktualnie jestem 21 dni po staplerze i rowniez mam tutaj zalozony temat ktory musze zaktualizowac ale chyba forum cos szwankowalo na weekendzie wiec aktualizacja wkrotce 👍

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Rafaello

New member
Foty odrazu po zabiegu

Rafaello

New member
A tak wygląda 5 dni po zabiegu ogólnie największy problem w tym że strasznie opatrunek się przykleja bo cały czas delikatnie leci krew z wędzidełka

Rafaello

New member
9 dzień wypadły pierwsze zszywki i pojawił się tak problem jak na zdjęciu oponka jak by trochę się zmniejszyła ale przy wędzidełku zrobiła się tak jakby narośl dzwine to wygląda

Ostatnia edycja:

olekf646

Well-known member
Rozwarstwienie bo wszywka wyszła ale jak się zagoi to nie powinno być śladu, a ta narośl to pewnie pozostałośc po wedzidełku i pewnie zostanie, zawsze to można potem laserem usunąć

Neymarek

Active member
Warszawa dr Anna
Bonder-Nowicka
Jestem bardzo ciekaw efektu wykonania tego zabiegu.

Mam złe pół na pół wspomnienia z tą Panią :D Byłem u niej z tematem mojego ciasnego pierścienia i mówiła, że stulejki nie mam ale krótkie wędzidełko i robiła mi wędzidełko 5 lat temu :D W sumie mówię połowicznie bo zabieg wykonała dobrze i wszystko ładnie się goiło ale minus taki, że nie rozpoznała tej stulejki częsciowej jednak, gdzie i tak za 5 lat musiałem obrzezanie częściowe zrobić właśnie staplerem.

Tak czy inaczej trzymam kciuki za gojenie i będę obserwował!