• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Obrzezanie okolo 13 lat temu, ciągły dyskomfort i problemy mentalne.

Maszot

New member
Cześć, obrzezalem sie jakies 13 lat temu z powodu stulejki, potem dowiedzialem sie ze luxmed skasowal mnie prywatnie a dodatkowo wziął pieniądze z nfz. Mialem przez to podejrzenia ze obrzezanie moglo nie byc konieczne a zerobili to zeby podwójnie zarobic.

Dzisiaj zmagam sie z problemami psychicznymi, zaluje obrzezania, mam ciagly dyskomfort który przez te wszystkie lata od siebie odrzucalem, zacislalem zęby i staralem sie o tym nie myslec.

Obrzezanie to wyciecie najbardziej unerwionych czesci penisa i pozbawienie zoledzi ochrony przez co staje sie znacznie mniej wrazliwa na doznania podczas seksu, czuje ze pozbawiono mnie pewnych doswiadczen i z tego powodu moj stan wacha sie od wscieklosci, frustracji i gleboki smutek i zal po bezsilnosc, apatię, lęk i wycofanie spoleczne.

Nie potrafię już akceptowac zaistnialej sytuacji i poszukuję rozwiązan, od specjalnej bielizny przez sztuczny napletek az po rekonstrukcję napletka.

Rozpocząłem terapie z psychologiem jednak puki co, wcale nie jest mi lżej.

Jeżeli ktos przechodzil przez cos podobnego to proszę o komentarz, nie chodzi o uzalanie sie nad soba a o sposoby na poradzenie sobie z sytuacją.

Proszę tez o dojrzałe komentarze, bez hejtu, nawet jesli nie rozumiecie mojego problemu i wydaje wam sie bezpodstawny.

troli na forum nie trzeba, znajdz inne zajęcie bo to smutne straszyć facetów którzy z powodu stulejki nie mogą normalnie żyć, nadwrażliwosc jest z początku, u mnie dluzej trwała bo rok czasu ponad i dalej lekko cos czuje jak mam luzne bokserki, ale to jest zaden wiekszy dyskomfort,jedynie z poczatku bylo ciezko z miesiac czasu, tworzysz bajki jak inni w internecie bo nie masz co robić, chyba ze siedzisz w piwnicy przykuty lancuchami, wtedy wierze ze nadwrazliwosc przez tyle lat nie zniknela, pozdrawiam i odejdz trolu, chyba ze faktycznie masz problemy psychiczne, z powodu utraty kawałka napletka, wiec tym bardziej nie strasz innych tylko się lecz u specjalisty, dodam że przez takie gówno wpisy pojedyńczych osób zwlekałem z zabiegiem przez co moglbym napisać ksiazkę ile rzeczy przez to straciłem, dlatego reaguje tak emocjonalnie czytając takie bzdury

Ostatnia edycja: