• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Obrzezanie laserowe Wroclaw

Maciejka

New member
Jestem 2 miesiące po obrzezaniu całkowitym z uwagi na nawracające infekcje. Po samym zabiegu miałem wrażenie ze cięcie jest blisko żołędzi, niestety lekka opuchlizna wydaje mi się rozciągnęła troche ten napletek wewnetrzny i mam wrażenie ze mam teraz coś w stylu medium/ loose (skóra jest przesuwalna). Obecnie zdecydowałbym się na bardziej ciasne cięcie.

Ostatnia edycja:

Maciejka

New member
Zastanawiam się nad jednym czy możliwe jest to że przy zostawieniu załóżmy 5mm blaszki wewnętrznej i powstaniu opuchlizny blaszka sie rozciąga i wtedy mimo ze ciecie bylo równe po zejściu opuchlizny blizna nie jest równa?

Qubas28

Member
A próbowałeś swoją drogą żeli/kremow silikonowych na blizny ? Może w jakimś stopniu by się wchłonęła ta nierówność. Z tego co słyszałem i czytałem to skóra może się w jakimś stopniu rozciągnąć

Maciejka

New member
Tak stosuje cały czas. Może sie za jakis czas jeszcze skonsultuje czy pójść w bardziej ciasne ciecie, ale jeśli członek we wzwodzie u mnie to przyrost jakieś 2/3 długości to obawiam się że Low Loose to jedyna dla mnie opcja.

Qubas28

Member
Dużo pomagają te żele ?
U growera tak jest. U mnie jest podobnie, sam jestem ciekaw jak bardzo się rozciągnie ta skóra

Qubas28

Member
No ale na Twoim przykładzie to sporo Ci się poprawiło po stosowaniu takich żeli ? Pytam bo niedługo będę sam stosował i nie wiem czy oczekiwać cudów czy raczej ze spokojem dążyć do ładnej blizny