ChciałbymŻyćNormalnie
Active member
Witajcie.
7 sierpnia postanowiłem przy pomocy swojej maszynki zgolić sobie zarost na penisie.
Użyłem Philips One Blade bez żadnej nasadki.
Mówię sobie: "zasadniczo wygląda jak kurczak, ale we wzwodzie fajnie/męsko".
To "fajnie/męsko" jest JEDYNYM plusem.
Nigdy więcej golenia jajek, nie podoba mi się bez nich penis i jest według mnie atrakcyjny jedynie we wzwodzie, ponieważ wzrokowo potęguje wrażenie długości.
Od razu napiszę, abyście mi nie pisali, że nie powinienem golić do samym ostrzem lub namawiać mnie, aby innym razem użył czegoś innego.
Kolejnego razu nie będzie, a teraz do rzeczy.
Mam podrażnioną skórę worka do takiego stopnia, że czuję to podrażnienie chodząc, siedząc, a nawet ciężko mi usnąć, ponieważ to odczuwam.
Czasami psiuknę Octeniseptem, ale to wszystko.
Podpowiedzcie mi proszę czym tych podrażnień pozbyć się jak najszybciej, bo jak widzicie zaraz będę 2 tygodnie ;(
Jestem na siebie mega zły, ale jednocześnie mam nowe doświadczenie
7 sierpnia postanowiłem przy pomocy swojej maszynki zgolić sobie zarost na penisie.
Użyłem Philips One Blade bez żadnej nasadki.
Mówię sobie: "zasadniczo wygląda jak kurczak, ale we wzwodzie fajnie/męsko".
To "fajnie/męsko" jest JEDYNYM plusem.
Nigdy więcej golenia jajek, nie podoba mi się bez nich penis i jest według mnie atrakcyjny jedynie we wzwodzie, ponieważ wzrokowo potęguje wrażenie długości.
Od razu napiszę, abyście mi nie pisali, że nie powinienem golić do samym ostrzem lub namawiać mnie, aby innym razem użył czegoś innego.
Kolejnego razu nie będzie, a teraz do rzeczy.
Mam podrażnioną skórę worka do takiego stopnia, że czuję to podrażnienie chodząc, siedząc, a nawet ciężko mi usnąć, ponieważ to odczuwam.
Czasami psiuknę Octeniseptem, ale to wszystko.
Podpowiedzcie mi proszę czym tych podrażnień pozbyć się jak najszybciej, bo jak widzicie zaraz będę 2 tygodnie ;(
Jestem na siebie mega zły, ale jednocześnie mam nowe doświadczenie