• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Nieudany zabieg usunięcia stulejki

LordPaulistinha

New member
Dwa miesiące temu umówiłem się na wizytę do lekarza (ktory mial dobre opinie na pewnej stronie) ponieważ od zawsze odczuwałem ból penisa podczas wzwodu i miałem trudności ze ściąganiem napletka, myslalem ze była to wina więzadła i pewnie tylko to wystarczyło poprawić... nie pamiętam ale wydaje mi się że było mocno napięte... Była to dla mnie bardzo stresująca sprawa, ale uznałem, że jeśli nie zrobię tego teraz, to nigdy. Nigdy nie byłem z żadną kobietą i myślałem, że po tym zabiegu może coś się zmieni, choć teraz wydaje mi się, że szanse na to są zerowe.

Podczas wizyty lekarz obejrzał mnie i powiedział, że usuniemy trochę skóry, żeby było w porządku. Zgodziłem się od razu, bo byłem bardzo zawstydzony i nie zadawałem żadnych pytań. Niestety nie wiedziałem, że chodzi o obrzezanie. Dopiero trzy dni po zabiegu, gdy zdjąłem plaster w domu, uświadomiłem sobie, co się stało byłem przerażony (teraz mogę sobie tylko wy*ebać w łeb)
Zdjecia z dzisiaj: https://imagehost.pl/album/x.yKap

Dzisiaj chciałem jedynie doprowadzić do erekcji, żeby zrobić zdjęcia, i chwilę pojawiła się gula https://imagehost.pl/album/c.yjvW

W tamtym tygodniu na przykład pojawiała się "opuchlizna" https://imagehost.pl/album/cb.yBoj

O sytuacji jeszcze nie rozmawiałem z lekarzem, pisalem do niego w pierwszych trzech dniach po zabiegu ze jestem zaniepokojony wyglądem i nie podoba mi się ten obrzęk wyslalem mu te zdjecia https://imagehost.pl/album/n.yCny poinformował mnie że z czasem się wchłonie minęly dwa miesiace i ta skóra odstaje, po erekcji puchnie...wyglada ochydnie.. Myślicie, że mogę coś z tym zrobić? Udać się do tego samego lekarza, żeby to poprawił?

To samo okaleczenie kosztowało mnie 2400 zł, a teraz zmagam się z myślami, co dalej...

Myślicie ze lina będzie moim najlepszym rozwiązaniem, nie moge normalnie zyc juz mi sie nie chce zyc cale życie mialem z tym problem nie dość ze mały to jeszcze mnie bolało a teraz to juz w ogole sobie odyebalem ze mam hoia jak franek kimono...

Aa

olekf646

Active member
Zdjęcia nie dzialają oprócz tego linku po zabiegu ze szwami.widać tam że zabieg odwalony słabo bardzo,więc domyślam się jak może wygladać teraz,uspokoić się musisz i zrobić poprawkę,ale raczej nie u kogoś kto ci zrobił taki efekt,skąd jesteś? Polecimy ci kogoś i naprawisz to sobie,bo masz tam widzę tej skóry zostawione do poprawki,no i mów imię nazwisko lekarza,skoro to jakiś patałach który widząc co odwalił nie czuje się w ogóle do tego żeby chcieć to naprawić,no bo to nie powinno tak wygladać,ale tak czy siak u niego nic bym nie poprawiał bo zrobi ci gorzej

Ostatnia edycja:

LordPaulistinha

New member
Ter
Zdjęcia nie dzialają oprócz tego linku po zabiegu ze szwami.widać tam że zabieg odwalony słabo bardzo,więc domyślam się jak może wygladać teraz,uspokoić się musisz i zrobić poprawkę,ale raczej nie u kogoś kto ci zrobił taki efekt,skąd jesteś? Polecimy ci kogoś i naprawisz to sobie,bo masz tam widzę tej skóry zostawione do poprawki,no i mów imię nazwisko lekarza,skoro to jakiś patałach który widząc co odwalił nie czuje się w ogóle do tego żeby chcieć to naprawić,no bo to nie powinno tak wygladać,ale tak czy siak u niego nic bym nie poprawiał bo zrobi ci gorzej
Teraz wszystkie zdjęcia działają..
Zachodniopomorskie
Czekałem tylko na to, żeby ktoś mi doradził, bo już nie wiedziałem, co robić. Zastanawiam się, czy pisać do niego z prośbą, żeby poprawił to za darmo, czy lepiej szukać kogoś nowego i znowu przechodzić przez ten wstyd...
Teraz może tylko Gepetto by coś wystrugał!

olekf646

Active member
Do tego co ci spieprzył jak pójdziesz na poprawkę to będziesz gl..i masz do poznania niecałe 200 km,a tam jest Wiesław tondel,jeden z najlepszych na forum,zapisz się do niego to ci z tego zrobi pięknego fiuta,bo masz tam tej skóry więc jest jak poprawić,tylko jak się zapiszesz tam u niego to miej pewność że to tondel cię będzie operować bo słyszałem że też tam jakiś inny jest który robi słabo,tondel robi tak że zapisujesz się na termin i w ten sam dzień ci robi zabieg,więc to na plus,wstyd to jest robić taką fuszerkę innym a nie iść po pomoc kolego

Ostatnia edycja:

Dawid88

Active member
Zdjęcia wskazują na to, że Twój sprzęt może bardzo dobrze wyglądać. Masz nadmiar skóry byle jak pociętej i zszytej. Wystarczy, że zrobisz zabieg ponownie u dobrego fachowca i wszystko będzie w jak najlepszym porządku. I kompletnie nie zawracaj sobie głowy obecnym wyglądem.

morgan66

Active member
Zgadzam się z poprzednikami. Temu co to zrobił powiedz wprost że spartolił, a nowemu, że chcesz poprawić:). Rozważ jak koledzy napisali Tondel albo Chomicz. Chomicz myśle jest bardziej elastyczna jeśli chodzi docinanie (więcej napletka zostawi-tylko musisz powiedzieć na czym Ci zależy). pozdrawiam

olekf646

Active member
Chomicz ma daleko bardzo,więc bez sensu,tondel też poprawki robi i jest sprawdzony,powiedz mu że chcesz zatrzymać tyle napletka ile się da ale żeby to wygladało estetycznie,chyba że się nie da zostawić za dużo to żeby estetycznie to było ładne,weź te zdjęcia co tu wrzuciłeś i mu pokaż we wzwodzie,żeby miał lepszy ogląd jak to się uklada we wzwodzie.Portal ZNANY LEKARZ,to oszustwo,tam są opinie wykupione i nie można negatywnych napisać,ten portal służy tylko do szukania lekarzy,ale jaki będzie to już randka w ciemno

olekf646

Active member
Będzie dużo lepiej,zobaczysz,tondel to profesjonalista,dużo obrzezań od niego tutaj widziałem i jest dla mnie jednym z 3 najlepszych w Polsce,to nie tylko moje zdanie,jak poszukasz w wyszukiwarce to możesz poczytać tematy od ludzi którzy robili u niego,zobacz sobie na zdjęciu jak Wiesiek wygląda zebyś przypadkiem nie poszedł do innego🥴 bo ktoś tutaj tak poszedł i się okazało że mu ktoś inny robił,najlepiej zadzwoń do tondla i powiedz co i jak

Ostatnia edycja:

bmk178

Active member
Kolego przejrzałem pare stron opinii o twoim lekarzu i nie znalazłem ani jednego wpisu odnośnie usunięcia stulejki,Mam nadzieje że Tondel Ci to naprawi ,Ja robiłem u W. Cieslikowskiego w poznaniu i tez jestem bardzo zadowolony(zależało mi na laserowym)

olekf646

Active member
Jeszcze dodam żebyś nie zapomniał powiedzieć że wedzidełko miałes za krótkie i dlatego w ogóle się zdecydowałeś iść do lekarza,a przynajmniej tak ci się wydawało, więc wędzidełko też niech usunie od razu żeby nie było problemu potem

Stary wybacz, ale nie obejrzę zdjęć, bo jestem zbyt wrażliwy, a opis mnie przeraża.
Zastanawia mnie natomiast kwestia ceny.
Czemu to tak drogo?
W Lublinie można zrobić obrzezanie na NFZ, a za 2500 mamy staplera, który tworzy idealną linię.

grzybson

New member
Z zachodniopomorskiego do dr. Tondla nie jest bardzo daleko, z całego serca polecam tego specjalistę - rekonwalescencja bez większych problemów a efekt końcowy bardzo estetyczny i praktyczny.
Tak jak kolega pisał wyżej, znajdź numer na forum i kontaktuj się z nim smsowo jeśli się zdecydujesz do niego z tym tematem pójść

LordPaulistinha

New member
Panowie umowilem sie do Tondla na poprawe i napisalem mu ze tak wogole to zglosilem sie do lekarza z mysla ze mam problem z wędzidełkiem i teraz nie wiem jak bedzie sie mnie pytał co z tym robimy on bedzie chcial to usunąć czy zostawić to co najlepiej zrobić ?

Dawid88

Active member
Przyjmując, że teraz jesteś okaleczony, to może daj mu wolną rękę i niech z tego co masz zrobi sprzęt idealny.