kochamstulejarza
New member
panowie, mam taki problem. mój chłopak ma stulejke. oprócz tego dlugo byl sam wiec sie masturbowal, teraz jest ze mna i od jakichs 5 miesiecy piescimy sie (choc kllasycznego seksu nie bylo), ale jest problem bo jego penis szybko traci wzwód, podczas seksu oralnego opada, czasami jest tylko dobrze podczas szybkiej stymulacji ręką mamy powazny problem, a ja nie wiem juz co robic moze ktos mial podobny problem jak miał stulejke? co zrobic by moj mezczyzna odzyskal sprawnosc?
wiem, w pierwszej kolejności zabieg (choć trudno bedzie mi go przekonać). ale czy to normalne, żeby stulejka wpływala az tak na jego sprawność? czy to, ze traci wzwód moze byc skutkiem stulejki, czy rzeczywiscie moze chodzic o to, ze za bardzo przyzwyczail sie do masturbacji? jak sie cąłujemy namiętnie to wzwod sie czasem pojawia, czasami nawet dosc mocny, ale podczas stumulacji on opada
ktos sie spotkal z czyms podobnym, mozecie powiedziec jak to u was wygladalo, jak mieliscie jeszcze stulejke?
z góry dziękuję.
wiem, w pierwszej kolejności zabieg (choć trudno bedzie mi go przekonać). ale czy to normalne, żeby stulejka wpływala az tak na jego sprawność? czy to, ze traci wzwód moze byc skutkiem stulejki, czy rzeczywiscie moze chodzic o to, ze za bardzo przyzwyczail sie do masturbacji? jak sie cąłujemy namiętnie to wzwod sie czasem pojawia, czasami nawet dosc mocny, ale podczas stumulacji on opada
ktos sie spotkal z czyms podobnym, mozecie powiedziec jak to u was wygladalo, jak mieliscie jeszcze stulejke?
z góry dziękuję.