No tak to jest prawda.. :/ . Mam tutaj takie pytanie jeszcze posmarowalem to mascia i czuje ze to schodzi coraz dalej i co jesli go sciagne ? Moze sie cos stac ? bo sie troche boje ze tak powiem haha Mowie tutaj w stanie spoczynku :3
Nie miałem żadnego zabiegu tylko dostałem maśc "diprolene" . Musze naciagac napletek i smarować 3/4 jak moge sciagnac zoledzia. . Mam to mascia smarowac przez 6 tygodni i potem 9 marca ide na wizyte czy sie poprawilo . Jesli nie to bede mial zabieg . A zabieg na stulejke miałem jak miałem roczek .
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.