• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Mam pytanie o stulejke

Rafcio123

New member
Dzień dobry/Dobry wieczór czy jak dopiero co weszłem w okres dojrzewania to skórka musi schodzić swobodnie/czy to może z wiekiem/końcem dojrzewania się poprawić?

KacperN

New member
Dzień dobry/Dobry wieczór czy jak dopiero co weszłem w okres dojrzewania to skórka musi schodzić swobodnie/czy to może z wiekiem/końcem dojrzewania się poprawić?
Możesz wysłać zdjęcia żeby lepiej ocenić i najlepiej też w wzwodzie.

Bo ogólnie to możesz mieć trzy różne rzeczy:
* za wąski napletek czyli typowa stulejka.
* za krótkie wędzidełko.
* albo też przyklejony napletek do żołędzi.

amenek5

Active member
No wydaje mi sie ze w twoim wieku powinno być juz wszystko cacy. I nie sądzę żeby czekanie coś tutaj pomogło

Rafcio123

New member
Nie którym później schodzi albo wcześniej chyba,i też słyszałem że do 13/14 powinna schodzić czy cos tego

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Trolo

Well-known member
Już w lipcu pytałeś o stulejkę i wtedy było niby ok wszystko. To może wytłumaczę jeszcze raz. W spoczynku jaki i wzwodzie napletek powinien się zsuwać i odsłaniać żołądź. We wzwodzie może to być trochę trudniejsze ze względu na to, że żołądź może być grubsza niż trzon penisa (nie u wszystkich tak jest) i napletek potem będzie blokował się za żołędzią umożliwiając odbycie stosunku (chodzi o to, żeby penis suwał się w pochwie a nie w napletku). Jeżeli rozpocząłeś dojrzewanie to penis będzie rósł i musisz pilnować sobie zsuwania napletka w spoczynku i wzwodzie podczas masturbacji, nawilżać sobie czymś i wszystko będzie ok.