• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Krzywe Cięcie

mar_get

New member
Witam, 3 dni temu miałem zabieg obrzezania całkowitego. Cięcie obrzezania jest krzywe, miało być high tight a wyszło nie wiem co, low z czymś tam, czy jest możliwe żeby zmienić z tego co pozostało na high prawidłowe, czy już popij wodą.

richyrich

Active member
Nie da się zmienić z low na high bo przecież nie wróci ci nagle skóra, z high na low tak. No ale nie oceniałbym stylu po 3 dniach..

mar_get

New member
Od spodu po prawej stronie i boku wygląda to na high, po lewej zjechane cięcie, z góry to na pewno nie high, jutro dorzucę zdjecia.

MoimZdaniem

Active member
Nie jest super równo, ale jeśli obrzezanie zostało wykonane zaledwie kilka dni temu to wygląda naprawdę dobrze. Prawie opuchlizny nie ma.

Trolo

Well-known member
Ile razy Ty będziesz go oglądał od wędzidełka?
Było mówić lekarzowi przed zabiegiem " bede gral w filmach dla dorosłych i musi być pięknie proszę się postarać". A tak to zrobił żeby można było używać, a nie chodzić na wystawy.

mar_get

New member
To nie jest tylko od strony wędzidełka, przed zabiegiem zwracałem uwagę lekarzowi że nie chce poprawek. Każdy ma swoja opinie.