Czy moglibyście ocenić stan mojego wędzidełka? Wydaje mi się, że może być nieco krótkawe i ciągnie żołędzia do dołu. Przyznam się szczerze, że nie wiem co mnie zmusiło do zainteresowania się tematem, kwestie estetyczne czy ból przy stosunku. Powiem od razu, żeby nie było, że ból występuje raczej rzadko podczas stosunku, a częściej jak moja dziewczyna szarpie mojego twardziela ręką 🫣 Przez kilka tych lat nic się nie zerwało także no sam mam spore wątpliwości, czy trzeba tu cokolwiek robić. Dlatego chciałbym poczytać trochę Waszych opinii. A dodam jeszcze to, że odkąd pamiętam napletek nigdy sam nie schodził mi z penisa, zawsze musiałem go ściągać sam, tak samo jak chce go spowrotem nałożyć to muszę mu delikatnie pomóc
Po drugie co mnie bardziej martwi dość niedawno zauważyłem dziwne zaczerwienienie na napletku, nawet skóra w tym miejscu w dotyku jest inna niż cała reszta, taka bardziej sucha, być może nawet się łuszczy? Czym może być to spowodowane, czy jest szansa, że się samo unormuje?
Oczywiście w załączniku podeślę zdjęcia tych dwóch przypadków jeśli ktoś zechce zerknąć i ocenić
1
2
3
4
5
6
7
Po drugie co mnie bardziej martwi dość niedawno zauważyłem dziwne zaczerwienienie na napletku, nawet skóra w tym miejscu w dotyku jest inna niż cała reszta, taka bardziej sucha, być może nawet się łuszczy? Czym może być to spowodowane, czy jest szansa, że się samo unormuje?
Oczywiście w załączniku podeślę zdjęcia tych dwóch przypadków jeśli ktoś zechce zerknąć i ocenić
1
2
3
4
5
6
7
Ostatnia edycja: