• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Krótkie wędzidełko czy coś innego?

robertko22

New member
Cześć wszystkim mam 24 lata nie wiedziałem w jakiej kategorii to wysłać więc pisze tutaj a chodzi o pytanie czy wszystko jest okej. Chodzi o to że mój penis ma bardzo długiego napletka który zasłania żołądź w czasie spoczynku jak i w zwodzie. Z wzwodem jest kolejne pytanie ponieważ penis u mnie jest skierowany w dół jak na zdjęciach. W czasie spoczynku napletek mogę sciągnąć całkowicie za żołądź natomiast w zwodzie maksymalnie mogę sciągnąć tak jak tu na zdjęciach, potem już nie ma możliwości. Bólu nie odczuwam. Mam też wrażenie, że po sciągnięciu napletka w zwodzie przy masturbacji penis robi się troszkę bardziej miękki niż jak jest napletek zsunięty. Czy wszystko jest tutaj okej? Proszę o komentarz.

olekf646

Well-known member
W dół bo może tyle ci staje i tak już masz, nie widać tu krótkiego wedzidełka ani stuleji,jedynie masz suchą skórę na napletku,no chyba że jest ciasno i dlatego pęka ale myślę że to poprostu jakieś przesuszenie,fiut zdrowy z tego co widać,jak nic nie boli to jest ok,więcej nie musi się naplet zesuwać skoro nic nie ciągnie i nie ma dyskomfortu