• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Kolonie 2026

uset31

New member
Hej mam takie pytanie gdyż niewiem czy to normalne czy nie ale z góry mówi pedałem nie jestem i mi to nie przeszkadza ale chce dopytać . A mianowicie często z moim przyjacielem mamy 16 lat jakby co gadamy o sprawach taki 18+ bardzej związanych z owłosieniem i tematem penisa bo poprostu jedziemy na kolonie i chcemy wiedzieć co po kim można się spodziewać . I on zaproponował mi jedną ale to bardzo ważną rzecz czy ja bym chciał rzucić swoje zdj i on też do ai i żeby to przerobić na jakieś seks coś tam takie stricte eortyczne obrazki z dziewczynami. To jedna sprawa a druga to że ja i on widzieliśmy swoje owłosnie nad penisem . I moje pytanie brzmi czy to normalne czy o coś go zapytać lub coś nawet możecie pisać co mogę mu zadać w sensie pytanie albo jakie takie coś możemy odwalić na tygodniu koloni

To, co opisujesz, jest dość typowe dla wieku nastoletniego. Ciekawość ciała, porównywanie się czy rozmowy o seksie, nawet zobaczenie się nawzajem z ciekawości, nie oznacza żadnej orientacji.

Takie rzeczy są normalne, o ile obaj czujecie się z tym komfortowo i nikt na nikogo nie naciska.

Natomiast z tymi zdjęciami do AI bym bardzo uważał, a już na pewno nie nagie. Nad takim zdjęciem łatwo stracić kontrolę, może zostać zapisane albo gdzieś udostępnione. Lepiej serio się w to nie bawić.