Miałeś tam skracaną tętnicę przy obrzezaniu, może się zrobić tak że w tym miejscu będzie grubiej na jakiś czas. Ja bym na Twoim miejscu tego nie uciskał, widać ewidentnie że odkształciło się od palucha Kiedy miałeś robiony zabieg?
Miałeś tam skracaną tętnicę przy obrzezaniu, może się zrobić tak że w tym miejscu będzie grubiej na jakiś czas. Ja bym na Twoim miejscu tego nie uciskał, widać ewidentnie że odkształciło się od palucha Kiedy miałeś robiony zabieg?
Zabieg był robiony w styczniu 2019. Ta gulka była od razu po zabiegu. Z tego względu że mieszkam aktualnie za granicą i wybuch epidemii wirusa nie byłem w stanie się dostać do Polski do urologa żeby skonsultować sprawe
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.