• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Gojenie rany - dzień 25

rrrr

New member
Hej wszystkim,
21 października miałem operacje frenuloplastyki robioną skalpelem, po niecałym tygodniu od operacji zaczęła pojawiać się skąpa ilość krwi w miejscu szwów (mam szwy wchłanialne jeszcze do dziś). Równo tydzień po zabiegu lekarz stwierdził, że rana goi się dobrze.

Teraz do meritum - do dziś a to 25 dzień po zabiegu, w jednym miejscu na samym spodzie wedzidełka przy szwie potrafi pojawiać się nadal bardzo mała, ale jednak ilość krwi. Jestem umówiony już na kontrolę na 18 listopada, ale chciałem się dowiedzieć doświadczonych w temacie co o tym myślicie? Czy to nadal faza gojenia czy jednak coś idzie w złym kierunku? Bólu biernie czy czynnie nie odczuwam (oczywiście ban na seks nadal utrzymuję). Szwy trzymają się dość identycznie jak tuż po zabiegu.
Lekarz zalecił 6 tygodniową przerwę od seksu.

olekf646

Active member
Normalna sprawa, wędzidełko goi się dłużej zawsze,ale mi to wygląda poprostu na to że za długo masz te szwy,bo ty masz to dawno wygojone,idziesz do lekarza i niech wyciąga,albo sam to zrób