Wiem, że przed zabiegiem człowiek próbuje przeczytać wszystko, co związane z obrzezaniem, jednak często napotyka na masę rozbieżnych informacji. Kiedyś sam byłem w takiej sytuacji i chciałbym dowiedzieć się kilku rzeczy od kogoś będącego jakiś czas po zabiegu i nie było z tym łatwo. Dlatego może komuś pomogę...
Tutaj trochę się rozpisałem, więc można poczytać odnośnie historii mojego zabiegu i na co bym ewentualnie zwrócił uwagę, co poprawił:
Tutaj odpowiedź na kilka pytań, które chyba dość często się pojawiają przed zabiegiem:
Jakby ktoś miał jeszcze jakieś pytania - śmiało pytać, w miarę czasu postaram się odpowiedzieć
Tutaj trochę się rozpisałem, więc można poczytać odnośnie historii mojego zabiegu i na co bym ewentualnie zwrócił uwagę, co poprawił:
OBRZEZANIE [Łódź]: Który najlepszy urolog / chirurg z Łodzi?
Hej Powinienem się udać do Urologa celem obrzezania. Od zawsze miałem problem ze ściagnięciem napletka, ale jakoś szło, jednakże od jakiegoś roku coś się złego zadziało, i nie mogę już praktycznie w ogole we wzwodzie ściągnąć skóry. Muszę się szybko tego pozbyć, ale czasowo mam ograniczenia...
meskiezdrowie.pl
Tutaj odpowiedź na kilka pytań, które chyba dość często się pojawiają przed zabiegiem:
High & Tight czy High & Loose
Tak mało jest wątków o obrzezaniu High & Loose i szczerze mówiąc mam ogromną zagwozdkę. W sensie takim, że obawiam się oponki po wyborze Loose, że może zostać, że może trzeba będzie poprawiać. Wiadomo nie zawsze i nie u każdego, ale ryzyko jest chyba spore. Bo przy Tight chyba też będzie oponka...
meskiezdrowie.pl
Jakby ktoś miał jeszcze jakieś pytania - śmiało pytać, w miarę czasu postaram się odpowiedzieć