maczoszym12
New member
Witam, sytuacja jest taka że pod koniec tygodniowego pobytu gdzie stosunki seksualne na przestrzeni tygodnia były kilkukrotnie częstsze niż zwykle zauważyłem na swoim penisie coś w rodzaju ucisku lub zwężenia skóry. Gdy ściągam napletek z penisa ok, 2-3 cm pod żołędziem skóra jest bielsza, inna w dotyku i jest w kształcie pierścienia (dookoła penisa). Ucisk jest widoczny ale minimalnie (ok 1mm ) nie przeszkadza mi to ze ściąganiem napletka, ani z zasuwaniem go na swoje miejsce (jest to troszkę utrudnione). Nic mnie nie boli jak naciskam na ten pierścień. Ostatniego dnia przed wyjazdem z Grecji czułem delikatne swędzenie penisa ale przez 2 po powrocie psiukałem go octenisptem i jakiekolwiek swędzenie znikło, pozostał tylko ten pierścień. Szukałem w internecie to wygląda to troche jak załupek
tylko nie jest to tak drastyczne, ani nie przeszkadza mi to w zsuwaniu ani naciąganiu napletka na żołądź.
Macie jakieś pomysły co to może być ?
Ps. mam 23 lata
tylko nie jest to tak drastyczne, ani nie przeszkadza mi to w zsuwaniu ani naciąganiu napletka na żołądź.
Macie jakieś pomysły co to może być ?
Ps. mam 23 lata