• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Dziwny pryszcz który mnie Martwi po goleniu

Artur1995

New member
Witam miesiac temy po goleniu wyszedl mi pryszcz taki jak na zdjeciu wydusilem go zrobilem woda utlenioną i było okej zeszlo prawie .Ale przy nastepnym goleniu znow wyszedl wiekszy
Skora obok niego jest nabrzmiała
Wydusilem go i leciala z niego ropa byl to pryszcz ropny .Moje pytanie brzmi isc z tym do urologa pilne czy to nic takiego?

i to poprostu popelniam jakis blad przy goleniu i dlatego mi wychodzi ? Link na dole bo martwi mnie on.

dlaczego wczesniej byl zwykly pryszcz a teraz ropny i skora obok byla nabrzmiala ?pomoze ktos :( martwie sie a boje sie ze lekarz rodzinny mnie wysmieje

olekf646

Active member
Uciąć penisa,a tak serio to poczekać,może go wycisniesz i wyjdzie,nic groźnego i tak więc nie stresuj się,miałem ostatnio podobnie i już zeszło samo

toastt

Well-known member
Może to być wrośnięty włos. Przyświeć latarką i zobacz, czy w środku nie widać włosa rosnącego w poprzek. Wówczas maść nie za wiele pomoże, tylko trzeba będzie usunąć stamtąd włosa (np. za pomocą odkażonej pincety).

olekf646

Active member
No co ty,to by musiało się grubo coś się tam zadziac,na nosie też mam podobne teraz,czekam aż będzie można wycisnąć,takie rzeczy samemu trzeba umieć ogarniać,jak to napisał toastt, penseta czysta i można wyjąć samemu,wiesz, ludzie teraz na wszystko od razu antybiotyki biorą a potem to bardziej szkodzi niż pomaga

Artur1995

New member

Tak teraz wyglada po zrobieniu woda utleniona duzo lepiej.
panowie a co jak nie wyciagne tego wlosa ? Bo ja tam nic nie widze nic tam nie todnir czy moze byc tak ze nie widze ? Czy jak wydusilem pryszcza juz okej?

ostatnio jak mialem tak samo ale nie byl ropny wydusilem i sie zagoilo nie szukalem wlosa bo nawet o tym nie wiedzialem.A co jesli on tam jest ? To poprostu znow zrobi sie pryszcz a jak zagoi wszystko okej?

Trolo

Well-known member
Widać, że dawno temu było golenie i ten włos sobie tam pod skórą rośnie. W końcu za którymś razem skóra sama go " przesunie" na zewnątrz i przy kolejnym wyciskaniu pryszcza zobaczysz włosa i go wyciągniesz. Ja tak miałem kilka razy. Póki co zostaw to niech się trochę zagoi.

Artur1995

New member
6dni temu i przestalem jak najechalem na niego .A jak sie zagoi to on nadal tam bedzie rosl ?i z tym udac sie do rodzinnego moge ? Po skierowanie do dermatologa czy urologa?narazie zostawiam Pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Dawid88

Active member
Wyobraź sobie, że przez resztę Twojego życia we wnętrzu Twojego ciała będzie rósł wrośnięty włos łonowy...