• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Dziwny naskórek na prąciu

Mat2025

New member
Cześć, jestem po zabiegu obrzeżania we wrześniu 2024. Wszytko wydaje się w porządku natomiast zauważyłem na grzybie, że regularnie pęka mi skóra, którą odrywam. Doszło to do tego stopnia, że w górnych okolicach oderwałem skórę za wcześniej i został fioletowy ślad. Wygląd to jakby ta skóra się łuszczyła ? Czy to normalne po obrzezaniu ? Penisa skryskuje 2 razy dziennie oktanispetem oraz smaruje maścią na blizny.

Neymarek

Member
Octanisept wysusza skórę. Mi doktor mówil, aby nie przesadzać z jego używaniem. Może po prostu musisz czymś smarować, aby nawilżyć żołędzia?

Trolo

Well-known member
Tak jak kolega wyżej pisze, octenispet pasuje odstawić i skóra na żołędzi musi się przyzwyczaić. Maść na blizny na żołądź nie jest pewnie wskazana. Koledzy na forum mieli tutaj już sprawdzone środki chyba masło shea, możesz poszukać. Albo ktoś napisze.

pbsot

Member
Tak już koledzy napisali , dla czego tak długo od zabiegu dalej używasz octanisept? to jest dobre max przez 1 miesiąc . Zacznij używać jakiegoś nawilżacza albo maść ochronna z witaminą A.