• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

dojrzewanie

ktos57994

Member
witam mam pytanie jak wyglada dorastanie i ktorego wieku sie dojrzewa bo ja zaczalem dojrzewac chyba w wieku 16 lat i nadal nie mam mutacji wlosow na brzuchu nie mam a pod pachami mam bardzo malo uroslem też przez 2 lata tylko troche bo mam 165cm a maiłem 159 mam kolegow maja po 175 itp a mam kilku co maja 14 i 15 lat i sa podobni wzrostowo pisze tutaj bo niewiem inni mnie wyzywaja od kidosow i kasti przez to ze nie mam mutacji glosu

ktos57994

Member
mowilem rodzicom to powiedzieli ze jestem jeszcze mlody i urosne ale chcialem kogos tutaj zapytać tez

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Dawid88

Active member
Już pytałeś, prywatnie też rozmawialiśmy, minęło trochę czasu i wracasz z tym samym. Jeśli rodzice olewają Twoje problemy to szczerze współczuję, bo nie tak to powinno wyglądać. W takim przypadku pozostaje Ci czekać aż skończysz 18 lat i samemu będziesz mógł się badać/leczyć.

ktos57994

Member
nie prawda moi rodzice nie olewaja bo rok temu bylem na wielu badaniach nikt nic nie mowil zlego raz pytalem pana ktory mnie badal to powiedzial ze kazdy dojrzewa w swoim tempie i to normalne

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Dawid88

Active member
No to przepraszam, a skoro wiesz, że jesteś zdrowy to pozostaje Ci zaakceptować to, że Twoje dojrzewanie przebiega tak a nie inaczej.

DarQ

Member
Więc zapewne robione miałeś również badania hormonalne, a skoro i one wyszły dobrze, to zostaje dorastać w swoim czasie.
Nawiasem mówiąc, jesteś młody i zapewne pilnie się uczysz, ale takie "coś" ciężko się aż czyta.