• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

DHEA

Dan228

New member
Panowie.
Szukam DHEA Eljota albo Stylem.
Ostatnio u mnie we wszystkich aptekach jest brak tego produktu jak jest u was ?

niefiskalny

New member
Jak w aptekach teraz to nie wiem, pamiętam że kiedyś zamawiałem chyba na allegro.
Ale po tym jak zamówiłem to ze względu na trądzik wjechał izotek i zaprzestałem dhea.
Osobiście nie mam pojęcia czym różni się dhea z apteki od tego z allegro. Chociaż może powinienem się domyślać.
Pozdrawiam

Znalazłem w szafie pudełko z haya labs. Tyle mogę podpowiedzieć.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

80051

Active member
pytam autora lub stosujących to, jak wpiszesz w neta to reklamują to jako lek przeciw starzeniu i zastanawiam sie czy to jakaś ściema czy faktycznie ma jakieś ciekawe efekty, i jeśli tak to jakie :) o trądziku widze

Dan228

New member
Dhea jest nazywany hormonem młodości. Ja to suplementowalem wraz z witaminą E i kardio fajnie mi fujarę nabiło I jądra libido było mega duże. Są tematy gdzie po obrzezaniu są spadki w długości mi się wydaje że nie o skórę chodzi tylko o te 3 rzeczy.

Dan228

New member
No to kolego mam 2 fotki gdzie mój kolega się różni i pierwsze co widać to wielkość jąder.
I tak wielkość jąder jak i penisa są zależne od dobrej gospodarki hormonalnej. Zbadaj nawet forum SDF ( "sterydyów") gdzie ten problem jest omawiany. Po cyklu kiedy jądra same dawno nie produkowały testosteronu ma się je o dużo mniejsze i można wrócić do dawnej wielkości.
Ja zauważyłem u siebie poprawę kiedy wrzuciłem cardio i mocno ograniczyłem papierosy do 5 dziennie superlight ( sam penis)
Gdzieś czytałem że długość prącia może się różnić do 2.5 cm i jest to zależne od wielu czynników. Z grubością jest podobnie ale chyba nie aż tak duże liczby.

Czyli efekt pompki do penisa tylko bardziej długotrwały, ciekawe :) Mam nadzieję, że nie długo rzucisz fajki kompletnie. Ja nigdy nie paliłem na szczęście. Dziś dzwoniłem do urologa, by umówić się na badanie najądrza i okazało się, że już prawie 2 lata minęły a myślałem, że tylko 1 rok. Ale ten czas leci ... ;)

Najądrze mam powiększone jak fasola. Miałem usg wcześniej, ale będę teraz jechał i powiem urologowi, żeby mi to wyciął, bo już to mnie denerwuje :p

Do góry