Czy widać tu znamiona stulejki lub krótkiego wędzidełka? po intensywnej masturbacji skóra napletka często zaczerwienia się troszkę puchnie, jaki dziecko miałem stulejkę, od 16 roku życia skórka ściągała się ale ponad rok temu doszło do incydentu gdzie lekko rozerwał się napletek i zrobiła cieniutka blizna, zwezylo się ujscie napletka lekko ale o dziwo nadal mogę ściągać skórę jak na zdjęciach czyli do końca, ale tak jakby lekko krzywo się ściąga, kiedyś odczuwałem dyskomfort delikatny przy masturbacji, teraz nie czuję go w ogóle i nie wiem czy się przyzwyczaiłem czy napletek się rozciągnął, właściwie to gdy sam się masturbowałem to robiłem to pewnie tak że nie sprawiało to dyskomfortu, gdy kobieta mnie masturbowała odczuwałem dyskomfort w momencie ściągania i naciągania napletka, oral wszystko bez problemu a w pochwie nie zdarzyło mi się być, czy widać tu coś co mogłoby przeszkadzać przez stosunku jeśli się kiedyś wydarzy?
tu fota z naciągnięta skóra w dół (po prawej stronie tak jakby skóra ściąga się niżej)
Tu bez naciągu
Tu wędzidełko ściągnięte w dół
tu bez naciągania
Czy częściowa stulejka/krótkie wędzidełko mogli wpływac na rozwój penisa? W mym wypadku mały rozmiar
tu fota z naciągnięta skóra w dół (po prawej stronie tak jakby skóra ściąga się niżej)
Tu bez naciągu
Tu wędzidełko ściągnięte w dół
Czy częściowa stulejka/krótkie wędzidełko mogli wpływac na rozwój penisa? W mym wypadku mały rozmiar