• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Czy po obrzezaniu masz dni wolne?

Juliocch

New member
Znasz 3 języki a nie ogarniasz takich rzeczy? W ogóle czemu na anglojęzycznym forum nie piszesz skoro jesteś amerykaninem,no i dlaczego używasz translatora języka polskiego skoro znasz język polski
bo mam ochotę tu porozmawiać. A ponieważ potrafię to zrobić, a ty nawet nie wiesz, skąd pochodzę, możesz mi wmawiać, że mówię po angielsku. Takich jak Ty powinni karać za rasizm.

olekf646

Active member
Czyli już zapomniałeś jak pisałeś że jesteś Amerykaninem z Ameryki łacinskiej,dlatego nie wiem czemu używasz translatora na polskim forum i piszesz łamaną polszczyzną, zamiast poczytać o obrzezaniu na forum anglojęzycznym,tam masz więcej informacji na tematy obrzezania,dużo więcej,mówię to z czystej sympatii, żebyś mógł zasięgnąć jak najlepszej porady,a ty mnie o rasizm posądzasz,ja pytam jak coś jest dla mnie niejasne,po to jest forum,faceci a zachowujecie się jak kobiety

Ostatnia edycja:

Juliocch

New member
Cóż, myślę, że jesteś źle poinformowany. Pochodzę z Ameryki Łacińskiej i mówimy po hiszpańsku, a nie po angielsku. No i oczywiście znam 5 języków, co pozwala mi bez problemu przebywać na tym polskim forum i nie odwiedzać innego forum, bo moje pytania medyczne są w Polsce, bo mieszkam w Polsce.

olekf646

Active member
Nikt tu nie marnuje czasu,nikt nie mówił że nie jesteś godny,nikt nie niszczy publikacji twoich,a po obrzezaniu musisz mieć wolne więc ci wypisze,gdzie mieszkasz tu w Polsce? Jakie województwo ? Polecę ci kogoś dobrego najblizej

MoimZdaniem

Active member
Serdecznie witam w Polsce. Proszę czuć się jak u siebie w domu. 🙂

Gdyby był Amerykaninem to miałby już dawno obrzezanie za sobą po system opieki i rodzice by już o to zadbali.

pbsot

Member
@commonlynxx gdzie gdzie podaj link 🤣 ...

A tak na serio to moim zdaniem trzeba być zdrowo je*nietym żeby samemu próbować coś majstrować przy penisie 🤯

Najważniejszy narząd w ciele mężczyzny . Tylko i wyłącznie dobry specjalista . No chyba że nie zależy ci na kutasie to u homicz można zrobić vaginoplastyke za 45k 🤣

Co do pytanie kolegi tak z tego co się orientuję w każdym kraju lekarz daje zwolnienie lekarskie , ja też takowe w Angli dostałem .

commonlynxx

New member
No ja żadnego linku nie będę podawał, jeszcze ktoś tu zasugeruje się i zrobi sobie krzywdę, bo będzie chciał zaoszczędzić te 2-3tys za zabieg :p

Najważniejszy narząd u mężczyzny w ciele to serce, bo bez penisa można żyć, ba nawet bez całej dolnej części ciała.

Czekaj, czekaj ja najpierw musze wysupłać na obrzezanie a tu już waginoplastyka za 45tys. Czekaj otwieram zrzutkę :D

olekf646

Active member
Waginoplastyka jest dla pań,pewnie po porodach jak kobieta ma coś nie tak to może to poprawić tym zabiegiem,są staplery których można użyć samemu,nawet w necie są filmiki osób które sobie robiły samodzielnie,ale to głupota,a tak patrzę i Chomicz serio zmienia płeć, ciekawe

Ostatnia edycja: