Po drugiej stronie na żołędzi mam dwie plamki i żołądz jest zaczerwieniona, miałem operacje na stulejke i wtedy było ok problem się zrobił niedługo po operacji a jest już tak z 4 miesiące i jest strasznie nadwrażliwy. Pozdrawiam
Ok, jak będe miał więcej hajsu to zrobie z tym porządek, a co może być jeśli jest zaczerwieniona żołądź, dwie plamki małe po bokach i nadwrażliwy? Zrobiło mi sie tak po opreacji na stulejke moze miesiac po. Jakaś maść czy do urologa zapiepszać?
A po czym to poznajecie? Bo jak patrze na ''pindole'' to dla mnie każde wygląda tak samo jeśli jest zaczerwieniona żołądź, dwie plamki małe po bokach i nadwrażliwy? Zrobiło mi sie tak po opreacji na stulejke moze miesiac po. Jakaś maść czy do urologa zapiepszać?
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.