Mam 16 lat i nie jestem pewny czy mam stulejke, gdy penis jest w spoczynku napletek czasem schodzi normalnie, gdy we wzwodzie schodzi ale nie do konca moge zamiescic zdj w razie potrzeby
Ale doprecyzuj czy czujesz opór / ból przy zdejmowaniu? Bo jeśli oczekujesz, że we wzwodzie zejdzie sam automatycznie - to niestety nie tak działa, ręką musisz pomóc. Problemem może być np. krótkie wędzidełko. Nie wiem, trochę wróżę z fusów..
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.