Hej, rozważam obrzezanie, ale nie jestem pewien, którego lekarza wybrać, aby uzyskać najlepszy efekt kosmetyczny. Obecnie badam możliwości w Polsce lub ogólnie w Europie. Będę bardzo wdzięczny za rekomendacje.
Z tym anastomatem tez jest różnie, ja jestem po staplerze u nie wiem czy wybrałbym 2 raz nie ma tragedii ale uważam że najważniejsza jest ręka lekarza i efekt jaki chcesz osiagnac a stapler ma ograniczone możliwości
Ja jestem po zabiegu 3 mce. Metoda tradycyjna. Szybka rekonwalescencja. Szybszy powrót do pełni używalności - dużo szybszy niż zakładany. Praktycznie bez blizny. Więc dużo zależy od lekarza ale może też indywidualnej sytuacji.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.