Witam wszystkich. Chciałbym się zapytać czy ja mam stulejkę? Byłem u paru lekarzy i jedni mówili że jest lekka drudzy że zaawansowana i że, trzeba poddać się zabiegowi obrzeżania. Ogólnie to napletek schodzi mi normalnie bez problemu w spoczynku w zwodzie tak o. Bardzo niepokoją mnie rany na tym napletku, które się bardzo często pojawiają. Dostałem maść sterydową żeby
stosować na napletek i pomagała mi ale lekarz zalecił stosowanie z tygodniową przerwa i tak parę razy. Maść pomagała przy wzwodzie ale rany dalej się pojawiały i to mnie najbardziej wkurza ponieważ czuję ból i nie mogę uprawiać seksu z moja partnerką. Co o tym myślicie? Co mam zrobić bo ja sam nie wiem? Lekko boję się obrzezania jak to będzie. Poniżej przesyłam zdjęcia.
stosować na napletek i pomagała mi ale lekarz zalecił stosowanie z tygodniową przerwa i tak parę razy. Maść pomagała przy wzwodzie ale rany dalej się pojawiały i to mnie najbardziej wkurza ponieważ czuję ból i nie mogę uprawiać seksu z moja partnerką. Co o tym myślicie? Co mam zrobić bo ja sam nie wiem? Lekko boję się obrzezania jak to będzie. Poniżej przesyłam zdjęcia.
Ostatnia edycja: