Cześć. Borykam się z problemem występowania ropnych krost na twarzy, ramionach, klatce piersiowej, plecach i pośladkach. Wszytkie te zmiany są identyczne tak samo bolące. Dodatkowo proplem dotyczy penisa, nie ma na nim tego typu zmian, ale są inne czerwone plamki czasami pojedyncze, a innym razem w postaci większych czerwonych plam, swędzą i czasami boli napletek gdy dochodzi do obrzęku. Takie dolegliwości na penisie występują regularnie średnio 2 dni w tygodniu. Gdy tylko się pojawi zaczerwienienie, smaruje clotrimazolum 2 dni smarowania i jest ok przez kolejny tydzień i znowu sytuacja się powtarza i tak w kółko od ponad 5 miesięcy. Jeśli chodzi o ropne krosty to mam je cały czas od ryzykownego zachowania..Nie wykluczam że to mogło się wydarzyć po przygodny stosunku. Badania jakie do tej pory zrobiłem głównie na choroby weneryczne, wyniki negatywne. Byłem u specjalisty urologa, tabsy na grzybice nie przynoszą poprawy, ostatnio przepisano mi nitroxolin forte.. Dalej bez zmian. Ktoś mi pomoże, jakie i gdzie badania powinienem jeszcze zrobić? Ewentualnie ma ktoś do tego wenerologa? Jestem z Mazowieckiego. Bardzo dziękuję za ewentualną pomoc