• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Czerwona ,,kropka” na żołędzi

destiny22282

New member
Dosłownie dwa dni temu zauważyłem czerwoną ,,kropkę” pod cewką moczową. Nie boli mnie to, nie kuje, nie swędzi ani nic z tych rzeczy… po prostu… istnieje.
Ktoś wie co to może być? Ma ktoś może podobne doświadczenia?

destiny22282

New member
Witam, już mi Pan odpowiedział na to w innym poście (dałem dwa posty do różnych sekcji by zasięg był większy). Odpowiadając na pytanie - tak jak w poście, od dwóch dni coś takiego mam i nie ma prawa abym tego nie zauważył wcześniej, bo na początku zeszłego tygodnia goliłem się w okolicach prącia i nie tylko, więc z pewnością bym to wówczas zauważył.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

pelesos

Active member
Zdziwiło mnie, że mimo udzielonej odpowiedzi, mój wpis się nie pojawił, teraz rozumiem dlaczego. W związku z tym podejrzewać można albo podrażnienie, albo reakcję alergiczną. Tak czy inaczej, jak już wcześniej wspomniałem - obserwacja.

destiny22282

New member
Rozumiem. Obserwację stosować przez domniewam następne pare dni i gdyby się to zmniejszyło lub totalnie znikło to naturalnie ,,odchaczyć'' temat, ale jak będzie nadal to występować to wówczas dać ponownie czas czy już podejmować jakieś dalsze środki? Tak jak napisałem, nie czuje bólu, nie swędzi, nie piecze, tylko wizualnie jest czerwona kropa.

Ostatnio edytowane przez moderatora: