• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Coś blisko Szczecina, najlepiej laserowo

Dzień dobry.
Szukam DOBREGO lekarza, który przeprowadzi zabieg krótkiego wędzidełka, aka stulejki. [Wiem, że to krótkie wędzidełko, ale czy coś jeszcze to nie wiem, ale to nieważne, lekarz oceni.]
Proszę o zaproponowanie dobrego lekarza za którego ręczylibyście głową (no może bez przesady) i najlepiej jakbyście mogli zapodać zdjęcia prac danego lekarza, no ale jak nie ma zdjęć to ok ;P Trudno.
Dawno nie pisałem, ale dopiero teraz nazbierałem kase uh.

Jestem ze Szczecina.
Z początku najarałem się na Panią dr Chomicz z Bialegostoku.
Wiem, robi mega fajną pracę, ale ona przyjmuje tylko w Warszawie/Białymstoku.
Ze Szczecina pociągiem to jest kawał drogi.
Do Warszawy 7-8 godzin, Białegostoku powyzej 10. I pociągiem trzeba by przyjechać dzień przed wizytą bo dr Chomicz ma wizyty rano, a pociągów mało jest rano, więc
trzeba by hotel wynająć. Przekonaj mnie ktoś, że jest blisko mnie lekarz, ktoś dobry jak ona w swoim fachu.
Tak wiem, zaraz ktoś napisze, że na taki zabieg się nie żałuje, ale do Chomicz na pociągi z przesiadkami, hotele wydałbym łącznie z 5000 zł w przypadku samego krótkiego wędzidełka, jakby się okazała stulejka to jeszcze więcej.

Kiedyś pisałem dawno temu to polecali mi dr Tondla. Tylko, że ja wolałbym laser i na pewno "loose" i CHYBA "high" zeby zostawic więcej wewnętrznej blaszki. Żeby to wszystko się ruszało tak jak normalnie, żeby mój penis wyglądał jak najbardziej możliwie naturalnie.

Najlepiej jakby lekarz prowadził zabiegi blisko Szczecina czyli zachodnio-pomorskie,pomorskie, kujawsko-pomorskie, wielkopolskie, lubuskie.
Jakoś 3-5 godzin pociągiem od Szczecina

Dziękuje za pomoc.

Ostatnia edycja:
Napiszę to tutaj, bo w sumie to to samo a nie chce zakładać nowego tematu.
Napisałem do admina, o usunięcie tematu "Jak to wygląda u tego dr Tondla - kilka pytań"

//
Kogo mam do wyboru? [Przejrzałem bardziej informacje]

Koniecznie chcę [Jeśli się da].
1. Ogarnięcie krótkiego wędzidełka i plastyka napletka
lub
2. Obrzezanie High&loose
3. OSTATECZNE, ALE TO NAPRAWDĘ OSTATECZNIE high&tight.
Żadne low

W tyłku mam poprawki, jak trzeba będzie to zrobie. Choruje troszkę na nerwice lękową i nie chce mieć kolejnego powodu do niepodobania się sobie ;P

Przejrzałem trochę bardziej lekarzy i forum tutaj.

1. Chomicz odpada. Pociąg z przesiadkami do Białegostoku przez Łódź.
Na 200% musiałbym hotel zarezerwować, bo na rano do niej nie dojadę. Wychodzi dalej niż do Warszawy czy Krakowa. Nie ma w nocy pociągu jakby na rano do niej jechać. Najdrożej u niej.
Po za tym na jej filmiku, słyszałem, że niby robi loose, ale nie poleca. No przesiadki po prostu.

2. Tondel. Niby robi spoko, ale tylko high&tight lub low&tight. Widziałem, że ktoś hejtował, że mu za dużo wewnętrznego wyciął.

3. Wojciech Cieślikowski. Czytałem forum. Ktoś mówił, że niby fajnie robi, ale lekarz nie daje wyboru.

Jeszcze dr Drabina z Krakowa zostaje.
Z tego co wyczytałem to grzecznie i długo tłumaczy i jest otwarty na różne opcje.

Przejrzałem na kiedy ma najbliższą wizytę, to 25.02.25. Szkoda, że od razu na zabieg nie można.
Ewentualna wizyta byłaby na ~17, pociąg mam o 5 rano, a pociąg powrotny o 20.

Wziąć jego byłoby najlepiej. Tylko czy mi zrobi to co chcę i czy ma umiejętności na to. [jeśli będzie można]
//