• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Betnovete n po obrzezaniu

Quaniq

New member
Witam, po 2 tygodniach od operacji poszedłem do kontroli, tam lekarz wypisał mi receptę na 2x betnovete n i do tego bez recepty contractubex. Byłem chyba w 7 aptekach w żadnej nie mieli na stanie betnovete n, drugi problem to nie potrafili się rozczytać czy chodzi o krem czy o maść. Zamówiłem już w jednej to i to. Ktoś może stosował betnovete n po operacji, jak tak to w jakiej postaci (maść, krem). Do czego on w ogóle służy bo raczej nie piszę nic w ulotce o leczeniu blizn..

szymon1

New member
to jest steryd o dzialaniu przeciwzapalnym z doatkiem antybiotyku. Pisales w innym watku ze jestes calkowicie wygojony a masz to stosowac na przemian z contratubexem? Jak to teraz u ciebie wyglada?

szymon1

New member
Może tez dostałeś to żeby troche zwiotczyć skóre, stosuj sie do zaleceń lekarza, ale z tymi kąpielami w podejrzanych akwenach bym sie wstrzymał na twoim miejscu. Bo rozumiem ze cie nic nie boli i nic nie szczype po posamrowaniu Contratubexem?

Quaniq

New member
Nie nic nie szczypie/nie boli. Czasami tak lekko swędzi, ale to czytałem, że jak swędzi to znaczy że zaczyna działać. 14 sierpnia jadę nad morze, mam nadzieję, że wszystko będzie okej..

Do góry