• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

6 dni po obrzezaniu staplerem - ocena i rady

mati22

New member
Witam Panowie,
Mija mi już szósta doba po obrzezaniu niecałkowitym wykonanym staplerem. Podczas zabiegu doktor powiedział mi, że musi przeprowadzić jeszcze korekcję wędzidełka, bo mogłoby mi ono sprawiać ból przy wzwodzie. Wszystko niby ładnie się goi, ale dzisiaj w nocy miałem mimowolne erekcje, co spowodowało wypływ tak 5-6 kropel krwi. Dodatkowo wypadł mi jeden szew, co chyba jest za wczesne. Mogło tak się zdarzyć?
Dodatkowo cały czas po zabiegu utrzymuje mi się oponka wokół (w zasadzie tuż pod) żołędzią. Zniknie to czy powinienem skontaktować się z moim lekarzem?
Ostatnie pytanie, jak przyspieszyć gojenie się tej rany? Brać jakieś witaminy czy pierwiastki np. cynk, mangan itd. , a może kupić coś w aptece? (Jedną maść mam już wystawioną od lekarza) Proszę o ocenę i jakieś rady

Arek4u

New member
Oponka spokojnie zniknie , może się utrzymać, aż do wypadnięcia wszystkich zszywek , na tą chwilę wygląda dobrze. Napisałem Ci też wiadomość na priv z zapytaniem.