Po obrzezaniu ci takie zostalo i to ci sie nie wchlonie bo to jest normalna skóra nie opuchlizna. Trzeba robic poprawke skalpelem jak ci to przeszkadza.
Zmniejsza się...z tego czego wyczytałem to jest druga faz gojenia się,a cały efekt goienia się całkowitego zagoienia to do 6tygodni,tak mi też lekarz powiedział przy wypisie
@Tomasz22 pytam się bo chce widzieć czy mam się martwić czy nie...a ty mnie od razu wysyłasz na poprawę.XD...jedna osoba odpisała na razie tylko ty i się oburzasz
@ObrzezaniBULI nauczysz sie w końcu regul tutaj panujących? Albo cytujesz jak najety albo klepiesz post pod postem zamiast uzyc opcji edycji.
Przeczytaj ten wątek z łaski swojej.
Wiele osób nie potrafi wstawiać postów, przez co robi się syf i zbędne przeciąganie stron w tematach. Chodzi o zbędne cytowanie postu, gdy odpowiada się bezpośrednio pod nim. Cytujemy wtedy gdy chcemy odnieść się do jakiejś starszej wiadomości, która jest np 5 postów wcześniej, a pomiędzy nią a...
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.