• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

2dzień po obrzezaniu

loku97

New member
Witam wszystkich, jestem drugi dzień po obrzezaniu, lekarz kazał zmienić opatrunek po 3 dniach ale z racji tego że po nocnych wzwodach zsunął się tak że nie dało się wysikać bez moczenia opatrunku postanowiłem go zmienić, to co się ukazało moim oczom to szok totalny, jest ogromna opuchlizna, z dołu jest dosłownie czarny, zrobienie opatrunku było dużo bardziej bolesne niż sam zabieg, co o tym myślicie, jest się czym martwić?

Ostatnia edycja:

loku97

New member
3noc za mna, jest jeszcze gorzej, dzisiaj doszło coś takiego

Dodam ze nie idzie w nocy spać, co zasne to zaraz wstaje i boli, co go uspokojne to 20min i to samo, macie jakieś sposoby na to?

Ostatnia edycja:

loku97

New member
ja nie mogę nie spać 2 tygodnie, w poniedziałek musze wracać do pracy a tu z dnia na dzień jest coraz gorzej...

olekf646

Active member
Jak jesteś niewolnikiem i nie dbasz o zdrowie to wracaj do pracy z czymś takim, po takim zabiegu i z powikłaniami się siedzi w domu do wyleczenia, chyba że masz pracę biurową i ciągle siedzisz to można na siłę iść

loku97

New member
@olekf646 pracę akurat mam siedzącą, nie fizyczną to nie będzie jakiś duży problem

Zostało chyba po prostu w ogóle nie spać, zawsze po nocy się coś dzieje

olekf646

Active member
No ja też miałem napuchnięte,nawet bardziej niż ty,też się stresowałem i bolało,też miałem krwiaki,jak siedząca to coś można podziałać,możesz lodem okładać tego krwiaka ale nie odmroż tego,na wzwody polecam mieć przy łóżku na noc,wodę zamrozoną w butelce i przykładać do brzucha albo jajek, jak staje.Jak się nie powiększa nic do wielkości arbuza to jest ok,ważne też żeby to twarde się nie zrobiło,ten krwiak,lekarz co mowił?

loku97

New member
arbuza to może nie, ale z nocy na noc jest coraz większy, twarde też to coś nie jest, lekarz który mi to robił pracuje 15-19 zadzownię dzisiaj do niego i postaram się dowiedzieć czegoś więcej, najgorsze że te wzwody mam dosłownie co 10-15min jak próbuje zasnać a w ciągu dnia w ogóle

dieselpower

Moderator
Członek Załogi
Może stan zapalny, może krwiak. Z tym trzeba się udać do lekarza. Jak stan zapalny to antybiotyk, jak krwiak to może trzeba go ewakuować.

loku97

New member
Lekarz stwierdził że wszystko jest ok, że nie widzi nic niepokojącego i że tak ma być, albo ma racje albo na prawdę źle trafiłem..

JanKowalskiGOOG

New member
Ziomek do góry, a na nocne wzwody polecam odrazu wstać z łóżka podejść do okna przewietrzyć się albo zimne opatrunki, niestety dopóki są szwy będzie cię budzić sam to przechodziłem