• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

19 dni po obrzezaniu całkowitym i usunieciu wedzidełka - obawy

NoScopeNinja

New member
Jestem 19 dni po zabiegu, dziś zostały usuniete wszystkie zszywki, ale penis jest jakby wizualnie mniejszy przy wzwodzie, jest uczucie jakby "brakowało skóry". Jakby chciał dalej sie powiekszac, ale nie moze. Ponadto cały członek jest tak jakby skierowny w dół w trakcie wzwodu, głownie doł zoledzi, jakby wedzidełko było za krótkie i ja sciagalo, ale go juz przeciez nie ma. Póki były zszywki i wszystko bylo obolale to nie sprawdzałem jak to jest w wzwodzie, a jednak chyba trzeba bylo i od razu sie urologa konsultowac.
To niby normalne, ale też czytałem o zmiejszeniu długosci po obrzezaniu, choc niby to fizycznie nie jest mozliwe.

Fotki dam, jak mały powstanie ponownie, bo po pewnym tescie musi odpoczac.

multad

Member
Trochę czasu musi minąć żeby odzyskać swoje rozmiary...

Chyba, że doktor zrobił za ciasno no to wtedy może być problem

NoScopeNinja

New member
@multad I jak to teraz rozroznic? Trzeba czekac iles czasu i potem sie okaze? A jak bedzie za ciasno?
Troche przypal, ze stulejka byl wiekszy, nawet przy niepelnym wzwodzie gdy za ciasny pierscien przeszkadzal. :(

multad

Member
@NoScopeNinja Zależy jak ta skóra na penisie wygląda podczas wzwodu, coś takiego możesz sam rozróżnić czy jest mega napięta i coś ściska czy jednak nie.
Ty jesteś świeżo po zabiegu, więc nie ma co jeszcze oceniać bo wiele rzeczy może się jeszcze zmienić.
Jeśli będzie za ciasno to pewnie da się coś jeszcze zrobić :unsure: mój coś gadał, że da się coś zrobić ale szczegółów nie pamiętam

NoScopeNinja

New member
@multad To dzieki za info, poczekam troche jeszcze. Może to jeszcze potrzebuje czasu.
Lekarz mówił ze miesiac po zabiegu ma byc już wszystko dobrze i mozna seksić, wiec jak minie i nie bedzie zmian, to pojde na wizyte.