#KAMELEON#
New member
Witam
10/05 miałem obrzezanie anastomatem i plastykę wędzidełka na 3 dzień wdała się infekcja napletka, antybiotyk na 7 dni
Aktualnie zostały szwy na wędzidełku, nie ma już opuchlizny ani bólu, rana jest pokryta wloknikiem ( doktor mówi że dobrze )
Wiem że nie powinienem tak wcześniej ale się masturbowałem tak lekko.
Problem jest w tym że około 8 dni po zabiegu zaczynałem odczuwać lekki kłujący ból trochę jak nad lewym jądrem ( powrózki nasienne)
10 dnia jak się myłem nad miska w pozycji kucajacej to złapał mnie ostry ból nad lewym jądrem ( powrózki nasienne ) ból był kłujący i ostry , sam przeszedł.
12 dnia się masturbowałem po wytrysku dopadł mnie taki sam ból jak powyżej,
13 dnia również się masturbowałem by sprawdzić czy próblem wystąpi, po wytrysku zwijałem się z bólu, ból ustąpił po godzinie.
Aktualnie bez masturbacji ból się nie powtarza nawet w pozycji kucajacej.
Pytanie czy to są normalne objawy po zabiegu ? Czy to samo przejdzie ?
Dziś wyjeżdżam na 3 tyg. i nie będę mieć dostępu do lekarza
Mam małego wodniaka na lewym jądrze ale był badany przed zabiegiem i mam się nie martwić nic bo nie będzie sprawiać kłopotów, jedynie samobadanie i USG co 6 miesięcy.
Proszę również o ocenę rany i czas w jakim powinna się pokryć naskórkiem.
Ile czasu mówiliście penisa w bandażu w górze ?
Zdjęcie 14 dni po zabiegu
Pozdrawiam
10/05 miałem obrzezanie anastomatem i plastykę wędzidełka na 3 dzień wdała się infekcja napletka, antybiotyk na 7 dni
Aktualnie zostały szwy na wędzidełku, nie ma już opuchlizny ani bólu, rana jest pokryta wloknikiem ( doktor mówi że dobrze )
Wiem że nie powinienem tak wcześniej ale się masturbowałem tak lekko.
Problem jest w tym że około 8 dni po zabiegu zaczynałem odczuwać lekki kłujący ból trochę jak nad lewym jądrem ( powrózki nasienne)
10 dnia jak się myłem nad miska w pozycji kucajacej to złapał mnie ostry ból nad lewym jądrem ( powrózki nasienne ) ból był kłujący i ostry , sam przeszedł.
12 dnia się masturbowałem po wytrysku dopadł mnie taki sam ból jak powyżej,
13 dnia również się masturbowałem by sprawdzić czy próblem wystąpi, po wytrysku zwijałem się z bólu, ból ustąpił po godzinie.
Aktualnie bez masturbacji ból się nie powtarza nawet w pozycji kucajacej.
Pytanie czy to są normalne objawy po zabiegu ? Czy to samo przejdzie ?
Dziś wyjeżdżam na 3 tyg. i nie będę mieć dostępu do lekarza
Mam małego wodniaka na lewym jądrze ale był badany przed zabiegiem i mam się nie martwić nic bo nie będzie sprawiać kłopotów, jedynie samobadanie i USG co 6 miesięcy.
Proszę również o ocenę rany i czas w jakim powinna się pokryć naskórkiem.
Ile czasu mówiliście penisa w bandażu w górze ?
Zdjęcie 14 dni po zabiegu
Pozdrawiam