Witam jestem 10 dni po zabiegu obrzezania całkowitego a w nocy podczas silych wzwodow pękł szew i zrobiła się dziurka , pytanie czy to się zrośnie czy może trzeba szyć znów
Powinno się zarosnąć, choć wiadomo, że blizna będzie w tym miejscu szeroka. Ja bym na twoim nie czekał 2 tygodnie, tylko poszedł do jakiegokolwiek lekarza chirurga/urologa na miejscu, żeby to obejrzał.
Powinno się zarosnąć, choć wiadomo, że blizna będzie w tym miejscu szeroka. Ja bym na twoim nie czekał 2 tygodnie, tylko poszedł do jakiegokolwiek lekarza chirurga/urologa na miejscu, żeby to obejrzał.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.