Ciężko coś doradzić, przy samym zapaleniu cewki brałem urotrim, ale wtedy nie miałem żadnych objawów ze strony prostaty, tylko wydzielina z cewki i pieczenie i wtedy byłem pewien że z prostatą było ok, możliwe że
@BartoliniPL miałeś zapalenie cewki moczowej czy ogólne zapalenie dróg moczowych.
Z tego co pamiętam to urotrim jest stosowany w powikłanych i nie powikłanych zapaleniach cewki/dróg moczowych.
Mi nie pomógł akurat bo później to już miałem zapalenie prostaty więc nie wiem czy on tak penetruje prostatę, możliwe że za krótko go bałem. W sensie że miałem zapalenie cewki moczowej, a po urotrimie po jego zaprzestaniu po jakimś czasie miałem już książkowe objawy zapalenia prostaty.
Co do lekarza to nie wiem co bym zrobił, bo pójdziesz do innego to zaraz ci kolejną diagnozę wymyśli i przywali kolejne antybiotyki bo będzie chciał leczyć po swojemu, ale to już sam musisz zdecydować co zrobić.
Z tym psa to też bym za bardzo nie przejmował się bo to by trzeba kilka razy sprawdzić w jakichś odstępach czasu.