• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Żołądź nie chce się odkryć 10 dzień

Gutoslaw

New member
Tak jak na zdjęciu widać dalej nie mogę. Ba mój nowy napletek to skóra która powinna być przy podstawie żołędzia więc jest jeszcze spuchnięta. Czy takie coś jest możliwe? Że tak długo się to goi?

Dawid88

Active member
To, że jesteś obrzezany nie determinuje faktu, że napletek nie może nachodzić na żołądź w spoczynku. Kwestia czy u Ciebie to jest opuchlizna która nie pozwala zsunąć czy boisz się to zrobić?

Dawid88

Active member
Masz całe forum przypadków tematów i zdjęć w różnych etapach przed i po zabiegu. Odpowiadając: tak, może, ale będąc 10 dni po zabiegu powinieneś mieć już dawno możliwość zsuwać napletek i dbać o ranę, a na zdjęciach, które pokazujesz cały czas penis jest w tym samym stanie, żołądź nie jest widoczny, stąd moje podejrzenie, że boisz się i nie próbowałeś go odsłonić.

olekf646

Active member
Uspokój się,ja miałem tak samo,sciagałem do końca bez problemu dopiero jak mi szwy po 3 tygodniach ściągnęli bo też miałem opuchnięte tak jak i ty, więc to normalne,nic na siłę nie rób i nie ściągaj tylko lekko poruszaj,czekaj aż opuchlizna zejdzie i się wygoi dobrze,wtedy zdejmiesz,jednym się goi po tygodniu a innym po miesiącu nawet

olekf646

Active member
Rozumiem cię bo też srałem w gacie że coś nie tak,masz opuchnięte więc logicznie że nie da rady ruszyć,daj temu spokój i się wyluzuj to się szybciej zagoi,4 tygodnie daj temu żeby schodził bez oporu,wtedy powinno być elegancko,jak zejdzie opuchlizna,a że nachodzi napletek na żołędzia to też normalne,zależy jakiego masz fiuta,czy shovers czy grovers,jak grovers to mniejszy w opadzie a dużo przyrasta we wzwodzie,więc może ci naplet nachodzić w spoczynku,ja mam podobnie wlasnie

Gutoslaw

New member
Ok to teraz wiem co groover 😁dzięki Cóż będę walczył z tą opuchlizna dostępnymi sposobami. Czy duża ilość szwów może mieć wpływ na wielkość opuchlizny? Bo u mnie lekarz musiał dodawać z drugiej szpulki. Dodatków duża ilość bliznowców i blizn była

bmk178

Active member
Dlaczego wszystkim obrzezanym udziela się termin 10dni? Przecież to dopiero początek gojenia się ! Więcej spokoju Panowie,.Srednio po 4tyg jest jako tako ,a całkowite wygojenie trwa dużo dłużej

Gutoslaw

New member
Te 10 dni to tak internetowo. Ale dzięki za wiedzę. No niestety człowiek jest przewrażliwiony na swoim punkcie gdy chodzi o Wacława. A jak widzi innego szybko gojacego się. To zachodzi się w głowie. Czy ze mną jest wszystko ok? . Dodatkowo po operacji miałem penisa zawiniętego tylko w gazę i jak na noc sikać mi się chciało to opatrunek sam zlazł i ta da pobity i ze śliwa pod okiem został.
Mam nadzieję, że dzięki tej wymianie informacji łatwiej będzie mi się pogodzić z obecnym stanem.

Ostatnia edycja: