• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Ropa w miesjcu szycia po obrzezaniu całkowitym

kamo94

New member
Cześć
Jestem 7 dzień po zabiegu obrzezania całkowitego, po 3 dniach z prawej storny penisami zrobil się krawiak z którego następnie zaczęła wydobywać się ropa, na obecna chwile tak to wygląda. Byłem o urologa u którego to wykonywałem i powiedział że to po znieczuleniu i żeby smarować opatrunki wazelina. Czy ktoś z Was też tak miał?

bmk178

Member
tak naprawde to tak po 10 dniach zaczyna sie wszystko krystalizować,mój lekarz stwierdził ze do 10 dni jeśli nie pękły szwy lub coś naprawde bardzo niepokojącego się nie dzieje to niema mu co głowy zawracać -po prostu takie są etapy gojenia

bmk178

Member
wszystko się goi ,kup maść help4skin ,polecam alegro bo o wiele taniej potem SutriHeal, to napewno przyśpieszy gojenie (w aptece drogo)

Help4skin Gojenie Ran żel Polpharma 20 g​

kamo94

New member
Dzięki za informację, jednak przez tą ropę nie wygląda to dobrze i dzisiaj przy zmianie opatrunku jeden szew mi wypad razem z tą ropa, w poniedziałek wpadnę jeszcze żeby urolog to też skontrolował

olekf646

Active member
Poprosiłbym o dokładniejsze zdjęcie,ale nie chcę zostać zwyzywanym od zboczeńca który się lubuje w penisach z ropą,które wyglądają żle,ale powiem że nie wygląda to dobrze,słaba jakość więc ciężko stwierdzić co tam jest na szwach,ja bym wysyłał zdj do urologa jakbym tak miał jak ty tutaj,natomiast może to tylko tak wygląda i to ropa tylko i tak zeszyte

kamo94

New member
Wysłałem w poniedziałek ma zobaczyć to na żywo jeszcze raz i sprawdzić czy nic się nie dzieje niepokojącego, zapytam o te maści czy nie przepisał by mi ich

dieselpower

Moderator
Członek Załogi
Zdjęcia nie działają. Domyślam się że usunąłeś po otrzymaniu odpowiedzi. W takim razie temat chyba wyczerpany co?

kamo94

New member
Nie może coś się wykrzaczyło z udostępnieniem wrzucam jeszcze raz:
Może ktoś miał podobnie i już to tak przechodził i podpowie jak to się goiło