Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: 4 dzien ->prosze o opinie :)

  1. #1
    Member
    Dołączył
    mar 2011
    Posty
    50
    Oznaczenia postów

    4 dzien ->prosze o opinie :)

    tak jak w temcie.Od wczoraj juz troche daje mu powietrza i nie zakladam opatrunku jedynie w nocy.Znow budzilem sie chyba z 5 razy ale co-wzwody juz nie sa tak bolesne jak na samym poczatku Z gory dzieki komentarze.Pozdro dla Was chlopaki...

    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2cc ... 4a7b8.html

    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7b8 ... c36a5.html

    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/477 ... 9e548.html

    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e04 ... 8a07e.html

    PS. przed sesja nasmarowalem go troche oliwka [/b]

  2. #2
    Junior Member
    Dołączył
    cze 2011
    Posty
    16
    Oznaczenia postów
    Widzę, że wygląda to podobnie jak u mnie. Miałeś może robiony zabieg plastyki stulejki sposobem Gasińskiego?

  3. #3
    Member
    Dołączył
    mar 2011
    Posty
    50
    Oznaczenia postów
    nie wiem o co Ci chodzi-z tego co rozmawiam z lekarze przed zabiegiem to umawialismy sie na pelne obrzezanie i tak to u mnie raczej wyglada.

  4. #4
    Member
    Dołączył
    mar 2011
    Posty
    50
    Oznaczenia postów
    przed chwila posmarowalem go sobie mascia Alantan plus...znalazlem ja w szafce i z tego co pamietam jest to bardzo dobra masc na podraznienia skory i roznego rodzaju rany...pamietam ze jak robiem tatuaze caly czas smarowalem tylko tym i wszystko goilo sie bardzo dobrze.Ostatnio gdzie tez w jakims temacie czytalem ze tez ktos jej uzywal ale nie moge znalesc tego postu-moze ktos napisze co uzywale jak tam efekty?

  5. #5
    Senior Member
    Dołączył
    maj 2011
    Lokalizacja
    Lublin
    Posty
    270
    Oznaczenia postów
    Pięknie Za jakieś 2 tygodnie powinieneś na luzach być w pełni wigoru do seksualnych podboi :P

  6. #6
    Junior Member
    Dołączył
    cze 2011
    Posty
    20
    Oznaczenia postów
    Zazdroszczę..

  7. #7
    Member
    Dołączył
    mar 2011
    Posty
    50
    Oznaczenia postów
    dzieki chlopaki -Wam tez zycze szybkiego powrotu do formy a o podbojach z mojm malym narazie nie mysle-poki co chce juz to wszstkie miec za soba-no ale teraz to juz mysle ze bedzie tylko z gorki...

  8. #8
    Member
    Dołączył
    mar 2011
    Posty
    50
    Oznaczenia postów
    Poki co po kazdy oddawaniu moczu przemywam go rivanolem i teraz mam pytanie od kiedy moge zaczac go moczyc w rumianku?

  9. #9
    Member
    Dołączył
    mar 2011
    Posty
    50
    Oznaczenia postów
    cofam juz pytanie gdyz przypomnialo mi sie ze mam wskazowki od Beszczela na swojej poczcie i tam on mi pisze:
    "W rumianku zacznij moczyć jak już będziesz miał zrośnięte miejsce szycia. Około tydzień po zabiegu i tak 2-3 razy dziennie po 10-15min."

  10. #10
    Senior Member
    Dołączył
    maj 2011
    Lokalizacja
    Lublin
    Posty
    270
    Oznaczenia postów
    Pw poproszę, albo coś. Jak działa rumianek, jak mam to przygotować itp. proszę bardzo, próbowałem szukać, ale jakoś nie znalazłem niczego co odpowie na moje pytania.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Podobne wątki

  1. prosze o opinie po 5 dniu
    Przez rambo200 w dziale Po zabiegu
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 22-12-13, 05:38
  2. 2 Dni po obrzezaniu czesciowym zdjecia prosze o opinie.
    Przez piotrek944 w dziale Po zabiegu
    Odpowiedzi: 17
    Ostatni post / autor: 07-03-13, 22:05
  3. Plan pozbycia sie stulejki - prosze o opinie [KRAKOW]
    Przez tom. w dziale Przed zabiegiem
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 07-05-12, 22:06
  4. 1dzien po. problem. prosze o opinie (zdjecia)
    Przez darek0406 w dziale Po zabiegu
    Odpowiedzi: 23
    Ostatni post / autor: 30-05-11, 18:37
  5. plastyka +wedzidełko prosze o rady i opinie FOTO
    Przez gregor262 w dziale Po zabiegu
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 01-04-11, 19:56

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34